Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران از افزایش ۱۶ درصدی معاینه فنی در اردیبهشت خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین مقدم مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های شهر تهران، درباره میزان مراجعات به مراکز معاینه فنی تهران در اردیبهشت امسال گفت: میزان مراجعات در ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال پیش ۱۶ درصد افزایش یافته و روزانه ۷۵۰۰ خودرو معاینه فنی آن‌ها در تهران انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تعطیلات عید فطر ازدحام ویژه‌ای در روز‌های گذشته در مراکز معاینه فنی تهران وجود نداشته و امیدواریم این پراکندگی مراجعات همچنان ادامه داشته باشد و با ازدحام جمعیت مواجه نشویم.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های شهر تهران ادامه داد: از ابتدای سال تا پایان اردیبهشت ۲۸۰ هزار دستگاه خودرو معاینه فنی آن‌ها در پایتخت انجام شده که از این تعداد ۲۰۱ هزار خودرو معاینه فنی آن‌ها مربوط به مراجعه اول بوده که ۱۸ درصد از این موارد در آزمون آلایندگی گاز‌های خروجی از اگزوز مردود شدند.

مقدم گفت: همچنین ۱۱ درصد از خودرو‌ها در آزمون همراستایی چرخ‌ها، ۴ درصد در آزمون کمک فنر، ۱۴ درصد در تست ترمز و ۱۶ درصد در عیوب ظاهری مردود شده‌اند و در مجموع ۳۹ درصد از خودرو‌ها به علت نقص معاینه فنی موفق به اخذ معاینه فنی در مراجعه اول نشدند.

وی خاطرنشان کرد: شهر تهران دارای ۵۶ خط معاینه فنی ویژه خودرو‌های سبک در ۱۷ مرکز معاینه فنی ثابت و ۸ واحد سیار تک خطه است. همچنین سه مرکز معاینه فنی تک خطه مختص خودرو‌های سنگین وجود دارد.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های شهر تهران گفت: به زودی فاز توسعه کیفی سامانه نوبت‌دهی آنلاین در مراکز معاینه فنی تهران با هدف تسهیل و ایجاد دسترسی بهتر انجام خواهد شد.

مقدم گفت: این اقدام بر اساس تفاهم انجام شده با سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری تهران اجرایی خواهد شد و به زودی شهروندان می‌توانند از طریق سامانه تهران من از سیستم نوبت‌دهی مراکز معاینه فنی استفاده کنند.

وی ادامه داد: روش دسترسی به سیستم نوبت‌دهی برخط برای مراکز معاینه فنی تهران به جز واحد‌های سیار راه‌اندازی خواهد شد.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های شهر تهران گفت: در حال حاضر استفاده از سیستم نوبت‌دهی تنها در ۸ مرکز دماوند، چمران، آبشناسان، نیایش، شقایق، الغدیر، سراج و بیهقی انجام می‌گیرد که این مراکز دارای ۳۲ خط معاینه فنی هستند.

مقدم خاطرنشان کرد: علیرغم اطلاع‌رسانی ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو‌های تهران برای استفاده از سیستم نوبت‌دهی آنلاین تنها ۴۰ درصد از ظرفیت نوبت‌دهی آنلاین مراکز فنی اشغال شده است.

وی گفت: در صورت استقبال ۷۰ درصدی شهروندان از این سیستم نوبت‌دهی، برخی از مراکز معاینه فنی در تهران به صورت مداوم به سیستم نوبت‌دهی اختصاص داده خواهد شد تا مردم با سهولت بیشتر و در زمان کمتر معاینه فنی خودرو‌های خود را انجام دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تهران اجتماعی مراکز معاینه فنی تهران سیستم نوبت دهی معاینه فنی خواهد شد ۱۶ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۱۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • مزاحم اینترنتی در دام پلیس همدان